Πρόσφατα σχόλια

  Developer details

  Ημερομηνία

  11 Ιούλ 2024
  Expired!

  Ώρα

  20:30

  Labels

  TANGONEÓN Tango Festival – Κάτω Απ’ Τ’ Αστέρια - Vol. 3 – 11-14 Ιουλίου 2024

  Δωρεάν Μάθημα Αρχαρίων Με Τον Κώστα Δούκα

  Ο Κωνσταντίνος Δούκας ασχολείται με το χορό από το 2003 και ιδιαίτερα με το Tango από το 2008.

  Έχει υπάρξει μαθητής των σημαντικότερων Ελλήνων και Αργεντίνων δασκάλων. Από το 2011 διδάσκει σε σχολές και ασχολείται αποκλειστικά με το Tango, χορεύει και χορογραφεί, δίνοντας shows και σεμινάρια σε διεθνή φεστιβάλ, θέατρα, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε milongas σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας “La Yumba Team”, η οποία διοργανώνει, Milongas, Workshops, marathons, Shows και Tango Events, με πιο χαρακτηριστικά τη milonga La Yumba και το Pirincho Tango marathon.

  Σημαντικές στιγμές του, η συμμετοχή του στη τελετή εναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2004, στη διοργάνωση του 1ου φεστιβαλ Ακκορντεον – Μπαντονεον, η συνεργασία του – για πρώτη φορά στη Ελλάδα – με τη παγκοσμίου φήμης ορχήστρα Solo Tango, η διαρκής συνεργασία του με την Ελληνική ορχήστρα Athens Tango Ensemble, εμφανίσεις στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, Το Βεάκειο Θέατρο, το Θέατρο Λυκαβηττού.

  Από 2015 δραστηριοποιείται και στο χώρο της μουσικής ως Dj εχοντας συμμετασχει σε milongas , festivals και marathons ( Ελλαδα- Βουλγαρία- Σουηδία- Λιβανος κ.α. ). Λάτρης της αγκαλιάς, της μουσικότητας και της επικοινωνίας. Του αρεσει να νιωθει την ενέργεια των χορευτωνκαι να προσπαθει να τη φτασει στα υψη.

  X

  The event is finished.

  Go to Top