Πρόσφατα σχόλια

  Developer details

  Ημερομηνία

  14 Ιούλ 2024
  Expired!

  Ώρα

  23:50

  Labels

  TANGONEÓN Tango Festival – Κάτω Απ’ Τ’ Αστέρια - Vol. 3 – 11-14 Ιουλίου 2024

  Tango Show με τους Ανέστο Μάνο και Άννα Κολιοφώτη

  Η Άννα και ο Τάσος γνωρίστηκαν από τα πρώτα χορευτικά τους βήματα στο tango. Από νωρίς ανακάλυψαν πως απολαμβάνουν να χορεύουν μαζί και να εξελίσσουν τον χορό τους. Αργότερα, ξεκίνησαν να παραδίδουν μαζί εθελοντικά μαθήματα στην Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο “Tangoneon”, τα οποία συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

  O Τάσος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα tango στο χώρο του Tangoneón. Η άμεση επαφή του με την κοινότητα του Ηρακλείου και ο ενθουσιασμός του για τον χορό του έδωσε μια ώθηση  να προσφέρει με την σειρά του συμμετέχοντας έτσι στις περισσότερες δράσεις του συλλόγου καθώς και στα διοικητικά του. Ασχολείται με το Aργεντίνικο tango 8 χρόνια και τα τελευταία 5 χρόνια διδάσκει εθελοντικά στο σύλλογο καθώς και στην χορευτική ομάδα tango του πανεπιστήμιου. Έχει παρευρεθεί σε αρκετά σεμινάρια από παγκόσμια αναγνωρισμένους δάσκαλους  όπως Sebastian Arce, Chicho Frumboli, Carlos Espinoza, Sebastian Achaval κ.α.

  Η Άννα ξεκίνησε τις σπουδές της το 2013 στο πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Ηράκλειο. Εκεί μέσω της φοιτητικής ομάδας tango του πανεπιστημίου γνώρισε το tango και ενθουσιάστηκε από την επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι που αναδύεται μέσα από τον συγκεκριμένο χορό. Έχει ταξιδέψει σε Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρέθυμνο σε μεγάλα φεστιβάλ και μαραθώνιους tango, όπως το TanGO To Istanbul, A Los Amigos, North Greece Tango Marathon. Μερικοί από τους μαέστρους από τους οποίους έχει διδαχθεί είναι οι Chicho Frúmboli / Juana Sepulveda, Carlitos Espinoza / Noelia Hurtado, Sercan Yigit / Zeynep Aktar, Λουκάς Μπαλόκας / Γεωργία Προίσκου. Η Άννα ξεκίνησε να διδάσκει tango το 2017 εθελοντικά στην ομάδα του πανεπιστημίου και αργότερα και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Tangoneón.

   

  X

  The event is finished.

  Go to Top